Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا قطع برق از روز جمعه شروع شد و این درحالی است که دمای هوا در این منطقه گاه از ۵۰ درجه نیز بالاتر می‌رود. روز بعد نیز شهروندان شاهد قطع دوباره برق بودند و در سومین مقطع بامداد روز دوشنبه بود که دوباره برق قطع و علت نیز بروز مشکل در ترانس پست فوق توزیع سرجاز اعلام و تاکید شد که این ترانس دیگر قابلیت استفاده ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرح مشکلات مردم آن هم در منطقه جیرفت در ۲۳۸ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان که گرمای آن در این زمان از سال به خرماپزان معروف است نیاز به توصیف ندارد؛ اعتراض ها از قطعی بدون برنامه و مکرر برق از یکسو و درک شرایط اضطراری و بروز مشکل و نقص فنی که به خرابی ترانس انجامید از سوی دیگر همه و همه دست به دست هم داد تا همه ظرفیت های استان کرمان حتی در شمال این استان پای کار بیاید برای اینکه مشکل جنوب استان کرمان در این مقطع با سرعت و کیفیت مناسبی حل شود.

به علت شرایط ویژه ایجاد شده در جیرفت، ادارات این شهرستان روز سه شنبه(امروز) تعطیل اعلام شده بودند.

انتقال ترانس در سریع ترین زمان ممکن

به دنبال پیگیری مستمر استاندار کرمان، مدیرعامل برق منطقه ای استان کرمان که به همراه برخی دیگر مدیران استانی طی چندروز اخیر در جیرفت به سر می برند و همه ظرفیت های محلی را به کار گرفته اند که تا نصب ترانس جدید، مشکل کمبود برق را از راه های در دسترس برطرف کنند.

از سوی دیگر انتقال یک ترانس از شمال استان با فوریت در دستور کار قرار گرفت و در قالب محموله ترافیکی، باری که به طور معمول جابه جایی آن در این مسافت چندروز زمان می برد طی ۱۲ ساعت به مقصد رسید و ظهر امروز بود که اعلام شد ترانس به پست سرجاز رسیده و نصب آن نیز با فوریت آغاز شده است.

سرپرست فرمانداری جیرفت از پیگیری لحظه به لحظه استاندار کرمان در این زمینه خبر داد و گفت: دکتر فداکار شخصا پیگیر این موضوع بود و این درحالی است که معاون استانداری و مشاور ویژه استاندار در امور جنوب ا ستان نیز طی روزهای اخیر بشدت پیگیر حل مشکل در کوتاهترین زمان ممکن هستند.

احمدبلندنظر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با پیگیری های استاندار کرمان زمینه سفر مدیران کل برق منطقه ای استان کرمان  و شرکت توزیع برق جنوب به شهرستان فراهم شد.

وی تصریح کرد: همچنین با پیگیری استانداری و بسیج همه ظرفیت ها مثل راهداری و پلیس راه، محموله ترافیکی که چند روز انتقال آن طول می کشید، طی مدت ۱۲ ساعت به جیرفت منتقل شد. 

ترانس در حال نصب است

سرپرست فرمانداری جیرفت گفت: تراسفورماتور جدید پست ۱۳۲/۲۰ کیلوولت سرجاز درحال نصب است و پس از نصب و انجام آزمایش درصورت تایید کارشناسان فنی، وارد مدار خواهد شد.

به گفته وی طبق پیش بینی مدیران و کارشناسان برق تا پایان ساعات امشب این ترانس وارد مدار می شود.

بلندنظر با بیان اینکه تعطیلی ادارات در روز چهارشنبه به ادامه مشکل در پست برق بستگی دارد و تصمیم نهایی در این زمینه از مجاری رسمی به اطلاع شهروندان خواهد رسید گفت: از همکاری صمیمانه مردم که به سمت مصرف بهینه برق در این چندروز رفتند، بسیار سپاسگزاریم.

جزییات شروع مشکل و تلاش امام جمعه

اولین خاموشی در روز جمعه سبب شد تا امام جمعه جیرفت نیز خطبه های نماز جمعه را به دلیل گرمای هوا خلاصه کند؛ پس از آن بود که امام جمعه درخواست خود را از مدیران و نیز شهروندان مطرح کرد؛ اینکه مردم صرفه جویی را با خاموشی هرچقدر از وسایل برقی غیرضرور بویژه تعدادی از کولرهای گازی موجود، در اولویت بگذارند و مسئولان نیز برای کاهش مصرف برق، ادارات را تعطیل کنند.

در همان روز دوشنبه، تعطیلی ادارات برای روز سه شنبه اعلام و بیان شد که همه ظرفیت ها برای حل مشکل تا پایان روز سه شنبه به کار گرفته شده است.

افزایش مصرف برق جنوب کرمان بیش از پیش بینی ها

اما شرایط درحالی است که متولیان شرکت برق می گویند مصرف برق در جنوب استان زیاد شده است.

مدیرعامل برق منطقه ای استان کرمان افزایش مصرف برق جنوب کرمان را بیش از پیش بینی های کارشناسان اعلام کرد و گفت: در جنوب کرمان چون توسعه با سرعت بیشتری درحال انجام است ، رشد بار مصرف برق این منطقه از برنامه ما بالاتر رفته است.

حبیبی افزود: رشد مصرف در شمال استان کمتر بوده و  لذا تمرکز مجموعه استان به تکمیل و تجهیز منطقه جنوب کرمان است.

همه عوامل برق شبانه روزی پای کار هستند

مدیرعامل برق منطقه ای استان کرمان نیز که در جلسه ستاد بحران شهرستان جیرفت حضور یافته بود خروجی بررسی های فنی کارشناسان حوزه برق منطقه ای و شرکت توزیع جنوب کرمان را ارائه و هماهنگی ها برای حل زودتر مشکل به ثمر نشست.

وی افزود: همه دست اندرکاران مجموعه برق به صورت ۲۴ ساعته در حال آماده باش هستند تا در صورت بروز حادثه در کمترین زمان ممکن رسیدگی کنند.

به گفته حبیبی افزایش دمای هوا از یکسو و نیز بالارفتن مصرف از سوی دیگر سبب بروز شرایطی بحرانی می شود و به کاهش ظرفیت تجهیزات موجود نیز می انجامد.

پویش مردمی

اما باوجود مشکلات پیش آمده و تلاش های مدیران متولی، گزارش ها از جیرفت نیز حاکیست که تلاش شبانه روزی متولیان حوزه برق و دیگر دست اندرکاران اجرایی در چندروز اخیر از یکسو و همراهی مردمی از سوی دیگر سبب شکل گیری پیامی در افکارعمومی منطقه شد که با عنوان «امید است فشار بار روی شبکه با همدلی و همراهی مردم، هرچه زودتر مرتفع شود» در اولویت قرار گیرد.

این پیام در قالب پویشی متولد شد و تلاش ها برای کاهش بار مصرف به ثمر نشست؛ در این پویش مردمی در جیرفت برای کاهش مصرف برق بر یاری مردمی برای رسیدن برق به خانه های همشهریان و روستاها تاکید شد و از مردم شهرستان جیرفت بویژه ساکنان محلات دولت آباد، دشتکوج، طوهان، جنگل آباد، میجان، طوهان، باقرآباد، دهنو املاک، صاحب آباد، سرجاز و مالک اشتر خواسته شد تا حداقل یک کولرگازی را خاموش کنند تا برق خانه ای قطع نشود.

هرکدام از مسئولان شهرستانی هم در کنار مردم تدابیر لازم را اتخاذ کردند تا جایی که شهرداری جیرفت از قطع برق برج نورهای میادین شهر جیرفت تا اطلاع ثانوی باهدف کاهش مصرف برق و رفاه حال شهروندان خبر داد.

همزمان با تلاش ها که برای رفع فوری مشکل جریان گرفته، تاکید بر ضرورت احداث پست ثابت در محل و نیز تقویت زیرساخت های اداری و تجهیزاتی برق در جنوب کرمان نیز از جمله خواسته ها و مطالباتی است که در این روزها بیشتر و پررنگ تر مطرح می شوند تا دیگر شاهد چنین مشکلاتی نباشیم.

برچسب‌ها کرمان مصرف بهینه برق قطعی برق جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان مصرف بهینه برق قطعی برق کرمان مصرف بهینه برق قطعی برق جیرفت برق منطقه ای استان کرمان همه ظرفیت ها سوی دیگر جنوب کرمان مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۹۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • ساخت و ساز در یک شهرک جیرفت با شکایت میراث متوقف شد
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷