Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اوج گرمای طاقت فرسای سیستان و بلوچستان مردم روستاهای مهرستان با یک معضل به نام افت ولتاژ برق مواجه شده‌اند، این مشکل اما مربوط به امروز نیست؛ سال هاست همین چالش مردم را با سختی و مسائلی مواجه کرده که زندگی عادی مردم را مختل می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، این روزها و با توجه به قرار گرفتن در گرمترین فصل سال یعنی مرداد ماه بی نظمی ها در افت ولتاژ مداوم برق، مردم مناطق روستای کهن مگار شهرستان مهرستان را کلافه کرده است به طوری که در طول روز مشکلات بسیاری را برای مردم این مناطق به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بسیاری از موارد استفاده غیرمجاز از شبکه برق در سطح روستاها از سوی مشترکین روستایی و مصرف بیش از حد و اندازه از جریان غیرمجاز برق می‌تواند به شبکه برق روستاها خسارات جبران‌ناپذیری وارد کند و باعث افت ولتاژ برق در این مناطق می شود.
 
فروش سیم‌های برق چند سالی است که در سطح استان به خصوص در روستاها سبب شده تا افراد زیادی به سمت سرقت سیم‌ها و کابل‌های برق بروند و بارها مشاهده شده که حجم نسبتأ بالایی از شبکه برق روستایی مورد سرقت قرار بگیرد.
 
افت ولتاژ برق و عدم تقسیم بار ترانس به مهمترین دغدغه مردم روستای کهن مگار شهرستان مهرستان تبدیل شده است و شهروندان در طی تماس هایی با پایگاه خبری عصرهامون ابراز گلایه کرده و خواستار رفع این معضل شدند.
 
 یکی از ساکنان روستای کهن مگار مهرستان گفت: روزانه به علت ضعیف بودن برق چندین بار وسایل برقی از کار می افتد و این افت ولتاژ زیاد باعث می شود برق خانوارها قطع شود که به علت گرمای شدید هوا بسیاری از کولرهای گازی مردم از کار می افتد.
 
وی با بیان اینکه این روستا نسبت به چند سال گذشته افزایش جمعیت داشته است، تصریح کرد: به دلیل افزایش خانوارها، عمر بالای تجهیزات و تاسیسات شبکه‌ برق موجب کاهش و افت ولتاژبرق مصرفی محلّه ها شده است که می‌طلبد با تلاش مضاعف این مشکل برطرف شود.
 
 افزایش ظرفیت و نصب ترانس جهت رفع افت ولتاژ شبکه برق روستای کهن مگار مهرستان
 
میلاد قرائی، مدیر امور برق شهرستان مهرستان گفت: افزایش بار ترانس ۵۰ کاوا به ۱۰۰، تعویض تابلو و کابل های فرسوده ترانس ۲۰۰ کاوا و برنامه ریزی جهت نصب یک دستگاه ترانس ۱۰۰ کاوا از جمله اقدامات مهم انجام شده و در دست اقدام در روستای کهن مگار این شهرستان جهت رفع افت ولتاژ است.
 
وی با بیان اینکه بیش از ۳۱۶ خانوار در این روستا سکونت دارند، افزود: سه دستگاه ترانسفورماتور ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ کاوا از جمله حجم تجهیزات شبکه برق این روستا است.
 
وی ادامه داد: متاسفانه سرقت تجهیزات شبکه برق یکی از معضلات این روستا است که علاوه بر ایجاد خسارت به شبکه برق باعث خسارت به شهروندان خواهد شد.
 
مدیر امور برق شهرستان مهرستان تصریح کرد: طی چند وقت اخیر، ۳۰۰ متر شبکه برق سرقت شده این روستا مجدد احداث شد.
 
وی به نقش مهم مردم در این بخش اشاره کرد و افزود: شهروندان در صورت مشاهده افراد مشکوک که در حال صعود یا فرود از تیر و یا دستکاری تجهیزات برق هستند مراتب را با تماس به شماره ۱۱۰ انتظامی یا ۱۲۱ مرکز اتفاقات برق اطلاع دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان مهرستان افت ولتاژ برق شبکه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۹۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبش، به عنوان هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شد.

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، امروز(هشتم اردیبهشت) در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، اظهار کرد: افزایش حوادث کوهستان ناشی از  گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را نیز از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیرهای پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استانها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گاها در برخی از استانها در مسیرهای کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند.  

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگردهایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک  آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به  قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال نیز اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب نیز امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم